Guide til aktiviteter i Fuengirola & Los Boliches

Casa Agnethe har en fantastisk plassering midt mellom «alt» langs Costa del Sol. En ting er de endeløse strendene, men det er også mye annet å se og oppleve her. På denne siden deler vi noe av våre favorittsteder i områdene Fuengirola og Los Boliches. Trenger du feriebolig i nærheten av disse aktivitetene kan vi naturligvis anbefale Casa Agnethe med plass til 10 personer og Casa Alise med 4-6 sengeplasser.

Biopark dyrehage - Fuengirola

BioParc Fuengirola er en dyrehage og et senter for dyreoppdrett for utryddingstruede dyrearter. Parken ligger midt i Fuengirola. 

Parken er relativt liten, men den huser et utvalg av dyrearter. Barn elsker baby dyrene som vandrer rundt. Se mer og bestill billetter på Bioparkens nettsted.

Bytur i Fuengirola med mini tog

Dersom du skal tilbringe noe tid i nærheten av Fuengirola bør du vurdere å få deg en guidet rundtur i byen. Det lille røde toget er et godt alternativ. Miniatyrtoget er en «hopp på» type måte å se byen på i ditt eget tempo. Perfekt for barn! Ta en nærmere titt på Fuengirola city Tour nettsiden.

GoKart

Dette Gokart senteret ligger på taket av Miramar shoppingsenter. Banen er rask og spennende, og danner et godt motstykke til slappe og late dager på stranden. Sitt deg ned, fest setebeltet og kjør klampen i bånn. Om ikke hele familien er glad i Gokart, kan man kombinere dette med shopping. Karting experience sin webside.

Aquamijas vannland

Denne parken, også kjent som Aquamijas, har fem vannbaner – derav tre for eldre barn og to for yngre. Her kan du også spille minigolf, klatre i klatrevegg eller slappe av i jacuzzien. Parken har restauranter med mat og drikke. Book billetter på Aquamijas nettside.

Torremolinos Aqualand

Det eldste og største badelandet i Malaga provinsen finner du i Torremolinos, ca. 10 minutters kjøring fra Fuengirola. Her finnes mange aktiviteter, inkludert 10 vannsklier for voksne og 15 for barn. Se mer på Aqualand’s nettside.

Aventura Amazonia klatrepark

Dersom du ønsker å utfordre deg selv, da er klatring i klatreparken en perfekt aktivitet for folk i alle aldre. Parken ligger ca. 15 minutters kjøring fra Fuengirola, i retning Marbella. Book billetter og sjekk ledig tid på nettsiden til Aventura Amazonia.

Adventure Golf

Minigolfbanen langs elven i Fuengirola er et sted du bør vurdere å ta med deg familien din. Dette er en nitten hulls bane, komplett med en restaurant og bar!

Åpningstiden er fra 12 til 22 i juli og august, men kan variere litt resten av året. Sjekk tider og priser på Adventure golfs nettsted.

Delfinsafari

Nyt en fantastisk tur på sjøen i en av delfinbåtene som legger fra kai fra havnen i Fuengirola. Er du heldig får du se en delfin på turen. Uansett er båtturen, med nydelig utsikt verdt det. Her er det komfortable sitteplasser og en vakker opplevelse med mulighet for å sitte i skyggen ombord på båten.

Costa vannland til sjøs

Costa Waterpark er lokalisert på forskjellige steder i nærheten, blant annet ved Playa Fuengirola, Los Boliches og Carvajal. Vannparkene ligger på sjøen og er morsomme aktiviteter for voksne og barn. Parkene er åpne i sommermånedene fra juni til september med vakter som passer på.

Parasailing Fuengirola

Å sitte trygt og komfortabelt, trygt festet i en båt, samtidig som du flyr høyt til himmels i en stor fallskjerm er en super opplevelse. Her har du fantastisk utsikt over Fuengirola og Middelhavet. Turen varer ca. 10 minutter og man kan være inntil 6 personer sammen på turen.

Shopping på Miramar kjøpesenter

Miramar er et av de største kjøpesentrene i Sør-Spania. Senteret har et rikt utvalg av butikker og til og med et Gokart senter på taket. Se mer på Miramar sin nettside.

Selwo Aventura Zoo

Dersom du ønsker å reise et stykke så vil vi anbefale en tur til denne store utendørs dyrehagen. Dyrehagen ligger ca. 40 minutters kjøring fra Fuengirola. Det er mange dyr å se her og mange restauranter. I tillegg er den en stor zipline som tar deg gjennom hjertet av parken. Book billetter og se åpningstider på Selwo Aventura nettside.