Dine Verter

Agnethe & Tormod

Vi er et ektepar som liker å åpne hjemmene våre for dere. Dette er vår måte å blande reiselyst med gjestfrihet.

Vi elsker å reise til Casa Agnethe om sommeren. Når våre barn blir større planlegger vi å tilbringe større deler av året her. Siden vi har begrensede reisemuligheter, er det god tilgjengelighet på denne boligen.

Dersom du har forslag til oss, eller interesse av å leie en av våre boliger ikke nøl med å ta kontakt med oss på telefon eller epost. Under får dere noe informasjon om våre andre boliger til utleie.

Med vennlig hilsen,
Agnethe & Tormod

Våre andre ferieboliger

Boligene vi tilbyr, bruker vi selv, enten som bolig eller som feriebolig. Derfor håper vi at dere setter pris på den hjemmekoselige atmosfæren vi har forsøkt å stelle i stand. Stedene er spesifikt valgt fordi husene er flotte, men også fordi omgivelsene er vakre og tilbyr oss og dere mye. Dersom du booker hos oss, ser vi frem til å være dine verter.

Sansel Cabin

Denne hytten ligger bare 10 meter fra «Vossahytten», hytten er perfekt for større familier, eller for to familier som reiser sammen. Leie av denne hytten kan kombineres med leie av Vossahytten om ønskelig, da har man totalt 16 sengeplasser. Hytten ble bygget i 2019, vi har hatt mange fornøyde gjester på denne hytten. Hytten er av de flottere hyttene tilgjengelig på Voss, og den er velutstyrt med fantastisk utsikt. Hytten ligger bare 70 meter fra skitrekket og 3km fra Voss Sentrum. 

Les mer om Sansel Cabin.

SanSel Cabin - Voss
SanSel Cabin - Voss
Vossahytten - Voss
Vossahytten - Voss

Vossahytten

Vossahytten lilgger som Sansel Cabin, 1,5 timers kjøretur fra Bergen sentrum. Begge hyttene er pent plassert i fjellsiden ved Voss Skiresort, med nydelig utsikt. Vi veksler selv på å bruke denne hytten og Sansel Cabin når vi er på Voss. Denne hytten er ideell for 4-5 gjester men har 6 sengeplasser. Her kan man nyte alle årstider, og en nydelig utsikt. Les mer om Vossahytten.

Villa Bjørge, Bergen

Villaen er vårt perfekte bosted, og ditt perfekte sted å besøke dersom du skal til Bergen på vestkysten av Norge. Boligen ligger i et stille område, som vil gi deg ro og fred, bare 30 meter fra sjøen. Likevel er det kort vei til alt som er av interesse å se i Bergen og omegn. Siden dette er hjemmet vårt, så er den sjelden tilgjengelig for utleie. Ta gjerne direkte kontakt med oss om du planlegger din ferie. I spesielle tilfeller kan vi gjøre den tilgjengelig nettopp for deg. Her kan du nyte dager ved den store steingrillen, i Jacuzzien, i solstolene eller på neset ved sjøen. 

Les mer om Villa Bjørge.

Villa Bjørge - Bergen
Villa Bjørge - Bergen