Stedet - Wyndham resort

Casa Agnethe ligger midt i Wyndham sitt resort i Fuengirola. Til tross for at det er kort vei til strender, kjøpesentre og mye annet, kan man også som gjest i Casa Agnethe ta del i det meste av det som tilbyes for andre gjester av Wyndham resort. Her viser vi et utdrag av hva som er tilgjengelig.

Restaurant Zacary's

Restaurant Zacary’s ligger 70 meter fra Casa Agnethe. Her kan du velge mellom kontinentale engelske frokoster og flotte lunsj menyer. På kvelden tilbyes inernasjonale a la carte retter. Se gjerne favorittsporten din på en av storskjermene mens du nyter en pizza. Takeaway og hjemkjøring tilbys hele dagen.

Restaurant Safari

Du kommer til Safari-restauranten ved å ta gratistoget til endestoppet. Her har du en enda penere restaurant som tilbyr nydelige frokoster og flotte middager.Her får du alt fra sandwich, pasta og pizza til nydelige steiker. På denne restauranten er temaet «jungelen».

Toget

Toget tar deg rundt på hele resorten. Her kan du gratis ta deg til hvilket som helst område, restaurant, bar og andre steder på omdrådet. Toget går ofte, så du trenger ikke planlegge turen. Nærmeste stoppeplass fra Casa Agnethe er 30 meter.

Miniklubb og Ungdomsklubb

Miniklubben er for 4-11 åringer. Her får barn kose seg med alt fra hoppeslott, mini disco og pirat fester med mer. Barne kan meldes på ved kontoret til «Team Marina». I samme området kan eldre ungdommer oppsøke ungdomsklubben «Waves», for spilling på Playstation, VR, biljard og mer. Klubben ligger i et eget bygg, 100 meter fra Casa Agnethe. Ypperlig måte for foreldre og barn å få litt egentid. RELAX 🙂

Spa og frisør

Slapp av i sauna, få deg en stimulerende ansikts og body scrub, eller en «deep relaxation» terapi i spaet. Manikyr og pedikyr er også tilgjengelig. Egen frisør finner du like ved treningsanlegget.

Treningsrom

I samme bygget som spa, ligger treningsrommet. Her er det tilgang på det meste av vektapparater, samt et avlukke med yoga matter.

Minigolf

Blant de mange ting man kan finne på i området. Koselige minigolfbaner finnes ved Safari restauranten.

Tennis, basketball, bordtennis

Det finnes flere tennisbaner her som kan leies. Både baller, banetider og tennisracketter leies ved Team Marina.